taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
scoala politie cluj motocicleta

Ziua Porţilor Deschise la Scoala de Agenţi de Politie Cluj – FOTO

Peste 200 de elevi de liceu și profesori, dar şi lotul feminin de handbal al CS Universitatea Cluj-Napoca au trecut marti, 21 martie, pragul Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, în cadrul celei de a XIII-a ediții a evenimentului ”Ziua Porților Deschise”.

După ce au aflat informații despre simbolurile școlii, vizitatorii au participat la o demonstrație de utilizare a tomfei, cu un echipament Blackman, în sala de sport, urmată de vizitarea unei expoziții de armament și utilizarea simulatorului de trageri.

galerie foto: imagini de la eveniment

galerie foto gherlaTraseul a inclus și Muzeul școlii, unde au putut fi admirate două modele de motociclete din anii ’60, recondiționate de unul dintre ofițerii școlii. A urmat o oprire pe platoul central al instituției, pentru prezentarea dotărilor unei mașini de poliție.

Aici, din simpli vizitatori, tinerii s-au trezit martori la săvârșirea unei infracțiuni și la modul de intervenție al poliției. Totul a făcut parte dintr-un scenariu pus în practică de cursanții școlii: furtul unei poșete, urmărirea, prinderea, încătușarea, controlul corporal și conducerea la secție a ”infractorului”. Atât ”infractorul”, cât și ”victima” erau de fapt cursanți ai școlii, deghizați în vizitatori. Echipajul de intervenție a primit un ajutor neașteptat de la handbalista Alexandra Prodan, echipată în uniforma de elev al școlii.

În Amfiteatru, tinerii care doresc să îmbrățișeze o carieră în poliție au aflat informații referitoare la înscrieri și la procedura de selecție pentru concursul de admitere din vara acestui an.

Pentru a-şi aminti de vizita lor, toţi oaspeţii au primit la plecare câte un certificat “Elev pentru o zi”.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns