irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
jandarm cluj

Ziua porților deschise la Jandarmeria Cluj – exerciții demonstrative antitero, gogoși și înghețată pentru copii

Anul acesta, Jandarmeria Română aniversează 174 de ani de existență în slujba cetățenilor și a țării. Este un moment de recunoaștere și apreciere pentru sacrificiul și dedicarea celor care își servesc țara cu demnitate si devotament.

Pentru a marca acest moment istoric din viața acestei arme, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca organizează duminică, 31 martie, de la ora 14, Ziua Porților Deschise, la sediul din str. Dorobanților nr. 23, cu invitația adresată tuturor de a lua parte.

În acest sens, vor desfășura o serie de activități. Participantii vor putea vizita unele din spațiile unitatii, tehnica din dotare folosită în diferite misiuni din competenta jandarmilor, materialele specifice de interventie şi autospecialele din folosință.

De asemenea, vor fi prezentate exerciții demonstrative cu efectivele structurii de Intervenție Antiteroristă și dotările acestora, precum și cu partenerii patrupezi, care vor încânta cu o serie de exerciții demonstrative, scoțând în evidență abilitățile dobândite.

De asemenea, vor fi prezentate aspecte privind organizarea și executarea misiunilor jandarmilor.

În final, va avea loc un moment de socializare, cu gogoși proaspete pregătite chiar la popota unității, suc și înghețată pentru copii.

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns