taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
pompieri gherla

Ziua Pompierilor la Gherla, cu demonstrații de intervenții și premiere – VIDEO

Ziua Națională a Pompierilor, sărbătorită pe 13 septembrie, a fost prilej luni pentru o demonstrație de intervenție a pompierilor de la SVSU Gherla.

La orele amiezii, în centrul orașului au răsunat sirenele autoutilitarelor de intervenție. În fața publicului adunat în Piața Libertății, pompierii au efectuat exerciții de intervenție la incendii, la Serviciul Fiscal și la Casa Căsătoriilor. De asemenea, s-a simulat o descarcerare cu utilajele din dotare dintr-un autoturism, precum și o salvare de la înălțime.

La final, primarul Ovidiu Drăgan a adresat felicitări pompierilor voluntari, iar împreună cu șeful SVSU Gherla, Petru Mihuț, au înmânat diplome de onoare și de excelență membrilor din echipele de intervenție în situații de urgență.

S-au adus mulțumiri prietenilor din Asociația Nendaz-Gherla, OVR Suisse, pompierilor elvețieni, Asociațiilor de prietenie Yzeure-Gherla și Forchheim-Gherla, prin intermediul cărora s-a reușit dotarea serviciului voluntar din Gherla și autospeciale și echipamente de intervenție.

Primarului i-a fost înmănată o centură de prim pompier al orașului.

În cadrul evenimentului s-a anunțat că alte două autospeciale urmează să fie donate pompierilor din Gherla, prin intermediul Asociației Nendaz-Gherla.

video în continuare

sus(11)jos(6)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?