angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

pompieri gherla

Ziua Pompierilor cu demonstrație a voluntarilor de la SVSU Gherla – VIDEO

Vineri a fost zi de sărbătoare pentru pompierii de pretutindeni. În centrul orașului, pompierii de la serviciul voluntar din Gherla au făcut o paradă a autospecialelor din dotare și o demonstrație de intervenție în cazuri de urgență.

S-a simulat un incendiu multiplu, un accident rutier la care a fost necesară descarcerarea, o salvare de la mare înălțime.

În aplauzele unui public numeros, mai ales copii, care au privit cu mare curiozitate desfășurarea de forțe, pompierii noștri au demonstrat că pot face față cu brio provocărilor.

Pompierii au primit salutul primarului Ioan Neselean, care le-a urat La mulți ani în această zi aniversară. Cu același prilej, șeful SVSU Gherla, Petru Mihuț, a acordat diplome de excelență și de merit pentru activitatea desfășurată celor  care veghează 24 de ore din 24 la siguranța comunității: șefului formației Szekely Ladislau, Petru Riti, Calin Cîmpean, Laviniu Lazăr, Ionel Costișor, Bogdan Cheteleș, Mirel Trif, Daniel Turc, Sergiu Tecar, Mihai Mureșan, Bogdan Chiorean, Zamfir Farcaș, Cristian Bodea, Mihai Goron și Ioan Lucaciu. Primarului i-a fost înmânată centura de prim-pompier al orașului, în semn de apreciere pentru sprijinul acordat de primărie dotării și susținerii serviciului de pompieri.

galerie foto: imagini de la eveniment

galerie foto gherlaDe asemena, s-au adus mulțumiri prietenilor din Elveția și Franța, organizațiilor și asociațiilor de prietenie din Nendaz și Yzeure, lui Pascal Praz, care au fost mereu alături de pompierii din Gherla și care au contribuit din plin la baza materială a serviciului de voluntari.

video în continuare

sus(8)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns