taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
gradinita veseliei gherla 1 decembrie

Ziua Națională a României sărbătorita de copiii de la Grădinița Veseliei – FOTO

Este o tradiție la Grădinița Veseliei din Gherla „să răsfoim o pagină de istorie și să sărbătorim cu drag Ziua Națională a României”, spune directorul unitatii, Mariuca Chiorean.

Copiii, îndrumați de doamnele educatoare, au aflat mai multe despre simbolurile naționale ale României, despre faptele de vitejie ale ostașilor români, despre modul de înfăptuire a Marii Uniri.

galerie foto: imagini de la spectacolul copiilor

galerie foto gherlaApoi a sosit momentul ca acest evenimentsa fie marcat printr-un spectacol inedit. Copiii grupelor mari, îmbrăcați în costum popular, au cîntat, au recitat poezii și au prezentat dansuri populare românești, răsplătite cu aplauze puternice de părinții și bunicii prezenți la eveniment.

„Mândri că suntem români, din suflet de copil transmitem La mulți ani României iubite și multă sănătate tuturor, să sărbătorească cu drag 1 Decembrie sub falnicul drapel tricolor!”, a fost mesajul celor mici.

sus(5)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns