taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
gradinita casuta fermecata gherla

Ziua Națională a României sărbătorită de copiii de la Grădinița Căsuța Fermecată – FOTO

Copiii de la Grădinița cu program prelungit ,,Căsuța Fermecată” Gherla au sărbătorit Ziua Națională a României printr-un spectacol organizat vineri.

Preșcolarii din grupele mari au pregătit un program artistic care a cuprins cântece patriotice, poezii, dansuri populare și moderne, sub îndrumarea doamnelor educatoare Florian Monica, Măluțan Ioana, Oros Nica, Moldovan Mariana și Demeter Monica.

Alături de ei au urcat pe scenă și școlarii clasei a IV-a B de la Liceul Teoretic ,,Ana Ipătescu” Gherla, îndrumați de învățătoare Deac Alina.

galerie foto: imagini de la spectacolul copiilor

galerie foto gherlaÎn spectacolul intitulat ,,Românașii în zi de sărbătoare”, copiii au exprimat iubirea pentru țară și neam, dar și bucuria de a spune din toată inima ,,Noi suntem români” și ,,La mulți ani, România!”.

„Activitatea a oferit copiilor posibilitatea să-și manifeste dragostea pentru pentru țara în care s-au născut și au crescut, pentru tradițiile românești”, a subliniat directorul instituției, prof. Danko A. Aurelia.

sus(21)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns