hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

eroi lupta ziua eroilor

Ziua Eroilor cu manifestări la Gherla și Dej

Decretată sărbătoare naţională, pentru prima dată în 1920, cu prilejul praznicului Înălţării Domnului, Ziua Eroilor este o sărbătoare de suflet a întregului neam românesc. La Gherla și în Garnizoana Dej, ca dealtfel în toată ţara, vor avea loc manifestări dedicate acestei sărbători.

Cetățenii municipiului Gherla, partidele politice, instituțiile publice și agenții economici sunt invitați de primărie la ceremonia de cinstire a eroilor neamului și depunerea de coroane la monumentul din parcul central joi, 17 mai 2018 cu începere de la ora 12.

In aceeași zi vor avea loc depuneri de coroane pentru elogierea eroilor căzuţi la datorie, începând cu ora 12.30, în Dej, la „Monumentele Eroilor” din Cimitirul Dealul Florilor, iar începând cu ora 13.30, în Dej, la mormântul Eroului căzut la datorie în Afganistan, Maior Iuliu Vasile UNGURAŞ, din Cimitirul Mare.

Pentru a marca semnificaţia Centenarului Marii Uniri, în contextul comemorării Zilei Eroilor, joi 17 mai 2018, începând cu ora 14.00 la sediul Batalionului 41 Transport BOBÂLNA din garnizoana Dej, va avea loc un ceremonial militar şi religios în cadrul căruia va fi sfinţită Troiţa ridicată pentru cinstirea Eroilor Neamului.

„Invităm pe această cale instituţiile publice, unităţile de învăţământ, agenţii economici şi pe toţi cetăţenii municipiului Dej să participe alături de noi, pentru a cinsti împreună memoria eroilor neamului şi a le aduce un pios omagiu”, este mesajul comandantului Garnizoanei Dej, col. Cătălin Beșea.

sus(9)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns