taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon

Ziua Armatei Române la Dej – FOTO

Pe 25 octombrie 1944, Armata României elibera ultima brazdă de pământ românesc de sub dominaţie fascistă, moment care s-a impus în mod firesc ca zi de sărbătoare a tuturor militarilor din Armata României.

În Garnizoana Dej au avut loc mai multe manifestări dedicate acestei sărbători. Miercuri, 24 octombrie, de la ora 14, la Clubul Unității Militare 01020 Dej a avut loc festivitatea de premiere a participanţilor la concursurile militar-sportive organizate cu ocazia Zilei Armatei României, respectiv a participanţilor la competiţia Cupa presei la tir, precum și un simpozion dedicat aniversării armatei.

galerie foto – imagini de la eveniment

galerie foto gherlaJoi, 25 octombrie, de la ora 11,30, la „Monumentul Eroilor” din Cimitirul Dealul Florilor din Dej a avut loc un ceremonial militar-religios, care a cuprins un Te-Deum și depuneri de coroane şi jerbe de flori.

De la ora 13, în Piaţa Bobâlna din Dej a avut loc un program cultural-artistic.

Au fost prezenți alături de cadrele militare reprezentanți ai instituţiilor publice, din unităţile de învăţământ, agenţi economici, cetăţeni, care au cinstit împreună memoria eroilor neamului şi au adus un pios omagiu celor care și-au dat viața pentru neam și țară.

sus(2)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns