mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
petrecere gherla epreskert szamosujvar

Zilele orașului cu comunitățile locale – spectacole, întreceri sportive, ieșire la iarbă verde, cu concurs culinar – PROGRAMUL

Cele trei zile din weekend sunt pline de evenimente de toate felurile, de la muzică la sport, de la degustare de vinuri de stand-up comedy, de la dresaj canin și călărie la concurs de gătit la ceaun.

Evenimentele fac parte din sărbătoarea comunităților locale la Zilele Municipiului Gherla 2019, iar organizatorii au o ofertă bogată și plină de atracții.

Vineri, 14 iunie, are loc o seară PUB – CLUB, în curtea muzeului de istorie de pe strada Mihai Viteazu. De la ora 17,30 începe o degustare de vinuri speciale dn zona Ardealului, în limba română, iar de la ora 19 în limba maghiară, cu sommelierul Gyorffy Jeno.

Un spectacol de stand-up comedy cu umoristul Zsok Levente din Debrecen are loc de la ora 20 (în limba maghiară), urmat de un concert rock-indie-pop cu 4S Street, de la ora 21.

Seara se încheie cu un nou concert garage funk-balkan pop cu trupa FUNKorporation.

zilele gherla szamosujvar

Sâmbătă, 15 iunie, între orele 10-18 are loc Cupa Tulip la fotbal, iar seara sunt concerte pe scena mare de pe stadion.

zilele gherla szamosujvar

Atracția principală a sărbătorii va fi Petrecerea din Epreskert de duminică, 16 iunie. De la amiază și pănă seara, în luminișul de la cărămidărie sunt pregătite momente diverse: concurs de gătit  la ceaun, programe pentru copii și familie, călărit, tombolă, tir cu arcul, mini concerte, spectacol de iluzionism, demonstrație de tir cu arcul călare, demonstrație de dresaj canin, muzică de fanfară.

zilele gherla szamosujvar

sus(21)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns