taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
gradinita vesliei gherla copii concurs biciclete

Zilele Grădiniţei Veseliei, cu clipe de bucurie pentru copii, părinţi şi educatoare – FOTO

La Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Veseliei” din Gherla au avut loc între 29-31 mai 2017 o serie de manifestări cultural artistice, practic-educative şi sportive, în cadrul Proiectului „Grădiniţa mea iubita”. Proiectul s-a derulat cu ocazia celei de-a XII-a aniversare a Zilelor Grădiniţei.

Pe parcursul celor trei zile au avut loc activităţi inedite, în care au fost implicaţi copii şi educatoarele, iar invitaţii au fost părinţii. La Casa de cultură a avut loc un spectacol cu cântece, jocuri muzicale, dansuri moderne şi populare, care au scos în evidenţă talentele artistice a copiilor.

galerie foto: imagini de la activităţi

galerie foto gherlaAu urmat activităţile practice, desfăşurate împreună cu părinţii – concursul de biciclete, triciclete, alergare şi nu în ultimul rând, prezentarea proiectelor desfăşurate în grădiniţă şi a rezultatelor acestora.

În desfăşurarea programului au fost implicate cu multă dăruire educatoarele din unitate, dar şi părinţii, comunitatea locală, cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj, a Asociaţiei „Grădiniţa Veseliei”, care au asigurat finanţarea proiectului.

În numele copiilor mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi ne-au fost alături pentru a ne bucură de trei zile de neuitat. Cu ocazia zilei de 1 Iunie dorim tuturor copiilor sănătate, petrecere frumoasă alături de cei dragi lor. La mulţi ani, dragi copii!”, a transmis directorul Grădiniţei Veseliei, Măriuca Chiorean.

sus(5)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns