taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
gradinita casuta fermecata gherla zilele

Zilele Grădiniței ”Căsuța Fermecată” – FOTO

Zilele de 17 și 18 aprilie 2019 au fost prilej de bucurie pentru preșcolari, părinți și cadrele didactice de la Grădinița cu program prelungit ”Căsuța Fermecată” Gherla.

Directorul Aurelia Danko a deschis festivitatea print-un discurs emoționant, legat de evoluția grădiniței în cei nouă ani de la deschidere.

Părinții și invitații au urmărit o prezentare PPT cu titlul ”Viața din Căsuța Fermecată”, realizată de prof. Sipos Erzsebet și prezentată de prof. Hideg Magda, în care s-a evidențiat parcursul preșcolarilor din acest an școlar în diverse activități desfășurate în grădiniță și nu numai.

Au urmat programele artistice ale Corului grădiniței ”Vocile copilăriei”, condus de prof. Socaciu Delia, grupa mare ”Ștrumfii” cu un moment artistic, îndrumată de prof. Belean Delia și Beldean Monica, grupa combinată ”Jopajtasok” cu jocuri populare, îndrumată de prof. Hideg Magda și prof. Sipos Erzsebet, grupa mare ”Rază de soare” cu un colaj de poezii și cântece, îndrumată de prof. Pastor Ella și educatoarea Gordan Delia și grupa mare ”Fluturașii florilor” cu dans hawaian, îndrumată de prof. Deac Aurora și prof. Mărginean Ioana.

galerie foto: imagini de la sărbătoare

galerie foto gherla

Prima zi s-a încheiat cu vizitarea expoziției ”Lumea poveștilor” și dansuri alături de copii, părinți și educatoare.

Programul celei de-a doua zi a cuprins întreceri sportive cu grupele mari și jocuri de mișcare, cu grupele mici și mijlocii.

„Succesul acestor zile ne încurajează să desfășurăm în continuare activități cât mai atractive, deosebite, cu cât mai mulți parteneri educaționali și sociali”, este mesajul transmis de reprezentanții grădiniței.

sus(7)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns