mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
liceu maghiar gherla baggosy brothers

Zilele elevilor la Liceul cu predare în limba maghiară

Nici nu se putea organiza un sfârşit de an şcolar mai plăcut şi mai atractiv pentru elevii liceului cu predare în limba maghiară.

În perioada 29-31 mai 2017, în încinta unităţii de învăţământ a fost mare veselie şi mişcare. Cei care au asistat la această acţiune deosebit de bogată în evenimente au avut ocazia să constate o mulţime de elevi dornici de afirmare în cultură, artă şi sport.

Timp de trei zile s-au desfăşurat concursuri sportive, cu un turneu de minifotbal, turul oraşului şi seri distractive. Adică totul pe gustul elevilor liceului, unde mişcării, educaţiei fizice şi sportului se acordă o atenţie deosebită.

În seara zilei de miercuri a avut loc premierea celor mai bune echipe de minifotbal, care s-au întrecut în moderna sală de sport aflată în curtea şcolii. S-au înscris şapte formaţii, iar primul loc a revenit echipei „Iszomzat” cu 426 puncte, urmat de cei de la „Kultúra”. Toate echipele au primit premii şi diplome.

La finalul manifestarii, miercuri a avut loc în curtea liceului, în faţa a numeroşi spectatori, concertul formaţiei de muzică pop-rock „Bagossy Brothers Company” din Gheorgheni, judetul Harghita.  Seara s-a încheiat cu un Afterparty, unde toată lumea s-a simţit bine.

Szekely Csaba

sus(12)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns