taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
politie control covid dej

Zeci de persoane amendate într-o singură zi pentru că se plimbau în carantină ori nu aveau declarație

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla și ai Secției Rurale arondate au desfășurat joi, 19 noiembrie, o acțiune pe raza de competență în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Covid-19, în perioada de carantină.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au legitimat 235 de persoane și au verificat în trafic peste 100 de autovehicule.

Acțiunea a avut ca obiectiv principal responsabilizarea cetățenilor cu privire la importanța respectării noilor măsuri instituite ca urmare a modificărilor aduse prin HG 935/2020, astfel că în urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020.

Acestea au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție în spațiile publice deschise și/sau închise, dar și pentru încălcarea interdicției de circulație a persoanelor și neprezentarea documentelor necesare verificării motivelor de deplasare.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în trafic, șase persoane au fost sancționate în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R.

Astfel, au fost reținute două permise de conducere de către polițiști.

foto: arhiva

sus(52)jos(32)

Lasă un răspuns