taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
cort triere spital gherla

Zăpada dă bătai de cap, a afectat și corturile de triere de la spital, când se încălzește vremea

Ninsorile s-au abătut peste România începând de duminică seara. Luni dimineața la Gherla, stratul de zăpădă era de câțiva centimetri, după ce a nins câteva ore.

Unii șoferi au fost luați prin surprindere, astfel că au apărut și evenimente rutiere. La Mociu, o mașină a derapat luni dimineața și s-a izbit de un stâlp, iar o femeie a fost rănită.

Pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 27 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu 19 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al dimineţii s-a acţionat pe 59 de drumuri judeţene, cu 20 de utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 74,5 tone de material antiderapant.

La Gherla, dimineață la ora 7, cele două corturi de triere de la spital și de la secția pediatrie erau la pământ. Acestea s-au dezumflat din cauza diferenței de temperatură și a zăpezii căzute, care au dus la scăderea presiunii din elementele gonflabile ale cortului. O situație asemănătoare s-a produs duminică, la Cluj-Napoca. În corturi nu se aflau persoane la momentul dezumflării.

cort triere spital gherla

foto: Facebook

Corturile respective sunt dotate cu pompe și s-au luat măsuri pentru remedierea situației. De altfel, corturile ar urma să fie înlocuite în curând cu containere.

În ce privește vremea în continuare, specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie spun că până miercuri, 25 martie, vremea va fi deosebit de rece în Transilvania. Pe timpul nopții vor fi temperaturi medii regionale de -6…-4 grade, iar ziua în jur de 0-1 grade.

Începând de joi vremea se va încălzi, vor fi medii de 12-14 grade pe timpul zilei și 1-2 grade pe timpul nopților.

Șansele de precipitații vor fi mai riridcate până miercuri, 25 martie, când acestea pot fi mai însemnate cantitativ, și, din nou, între 28 martie și 5 aprilie, când vor fi ploi în general slabe.

sus(0)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns