hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

internet wi fi

Wireless gratuit în centrul orașului – unde mai sunt hotspoturi gratuite

Internauții de tot felul au la dispoziție începând de miercuri, 17 ianuarie 2018, încă o rețea wi-fi gratuită.

Rețeaua este disponibilă în centrul orașului, în Piața Libertății și s-a înființat ca urmare a unui parteneriat dintre primăria Gherla și Vodafone, a anuntat instituția. Primaria nu a precizat valoarea contractelor încheiate cu compania de telefonie mobilă, în baza cărora s-a acordat această gratuitate.

De internet gratuit wi-fi mai pot beneficia gratuit abonații RCS-RDS, prin cele două hotspoturi din oraș, unul amplasat în apropiere de catedrala armenească, la fostul sediu al casieriei și altul lângă liceul Petru Maior.

Tot în centrul orașului mai funcționează de mai mulți ani un serviciu gratuit de internet wireless, Armenonet, amplasat în turnul catedralei armenești.

Primăria Gherla a mai instalat în 2009 un serviciu de internet gratuit prin wireless, tot în centrul orașului, însă din lipsă de interes la acea vreme, acesta a fost desființat. Atunci a fost vorba despre o acțiune la nivel național a guvernului, un proiect pe 6 luni prin care se urmărea dezvoltarea modalităților de comunicație pentru populație, spune fostul primar Ovidiu Drăgan. Din monitorizarea rețelei de la Gherla de la acea vreme, a rezultat că era foarte puțin folosită și ca urmare, s-a renunțat la ea.

sus(15)jos(8)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns