ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
fotbal sut poarta balon

Weekend cu fotbal la Gherla, CSA Steaua antrenament la Gherla, începe și campionatul feminin

Ultimele zile din săptămână sunt pline de fotbal la Gherla. Pentru ziua de joi este programat meci în liga IV, vineri CSA Steaua face un antrenament pe stadionul municipal, iar duminică debutează fotbalul feminin.

Joi, 9 septembrie, de la ora 17, Atletic Olimpia Gherla joacă acasă meciul etapei a III-a din liga IV, cu Unirea Tritenii de Jos. Meciul este programat de la ora 17, iar clubul s-a mobilizat cu acest prilej și pentru un caz umanitar, al unui băiețel de 2 ani bolnav, care are nevoie de o operație. Doritorii, persoanele cu suflet mare, vor putea face donații la meci, la o urnă special amplasată în acest sens.

După două etape, echipa locală de fotbal se află pe locul 12 din 14, cu o înfrângere și un egal, obținut săptămâna trecută în deplasare cu Someșul Gilău, când scorul final a fost 1-1 (0-1).

Vineri de la ora 15.30, pe terenul din Gherla efectuează un antrenament Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Pregătirile sunt în vederea meciului de sâmbătă, care se joacă la Dej, în liga II-a, cu echipa Unirea.

După câteva săptămâni de antrenamente, fetele intră în joc duminică, când are loc prima etapă din liga II la fotbal feminin. Atletic Olimpia Gherla întâlnește acasă, de la ora 11, formația ACS Dream Team București.

Pentru jucătoarele noastre, avansarea în liga superioară înseamnă deplasări la distanță în țară. În seria a II-a a ligii, ele vor mai juca cu ACS Academia de Fotbal şi Tenis Măgura din Cisnădie, județul Sibiu,  ACS Atletic Drobeta, AS CS Carmen Bucureşti 1937, Politehnica Timișoara, ACS Olimpic Star Cluj și Asociaţia Athletic CS United Bihor.

ACTUALIZARE 10 septembrie

Echipa CSA Steaua și-a mutat antrenamentul de vineri de la Gherla pe terenul din comuna Vad.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns