taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
fotbal atletic olimpia gherla vulturul mintiu gherlii

Vulturul Mintiu Gherlii învinsă acasă de Atletic Olimpia Gherla

Etapa XXI a campionatului ligii a IV-a la fotbal a adus duminică victoria pentru echipa Atletic Olimpia Gherla. De la ora 17 s-a jucat la Mintiu Gherlii meciul cu echipa locală Vulturul.

Scorul a fost deschis de oaspeţi dupa primul sfert de oră, prin Alex Rus. La 10 minute dupa începerea reprizei secunde, Dascăl înscrie din nou pentru Atletic Olimpia şi ridică diferenţa la 2-0.

Vulturul reuşeşte să înscrie singurul gol în minutul 75, iar tabela rămâne nemodificată până la finalul partidei: 1-2.

fotbal atletic olimpia gherla vulturul mintiu gherlii

Atletic Olimpia Gherla: Gliga, Popovici, Pop Sergiu, Stupinean, Bold, Alex Rus, Dascăl, Muresan, Fodor, Bondor. Rezerve: Anghel, Codreanu, Salac, Prodan.

„Am făcut o primă repriză bună, dar am jucat pe un teren rău. Am avut câteva ocazii de gol, dar am înscris o singură dată”, a declarat un oficial al gherlenilor. „A doua parte a meciului a fost mai echilibrata, iar ocaziile s-au ivit de ambele părţi”.

Emoţiile mari vin pentru Atletic Olimpia în weekendul viitor. In etapa XXII este programat meciul cu liderul clasamentului, echipa U Cluj. In meciul din tur, jucat pe 8 octombrie 2016 pe Cluj Arena, clujenii s-au impus cu 2-0.

sus(17)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns