taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
vulturul mintiu gherlii

Vulturul Mintiu Gherlii a provocat prima înfrângere a liderului Someşul Dej la fotbal

Vulturul Mintiu Gherlii pare a fi revelaţia finalului sezonului de toamnă în liga a IV-a de fotbal din Cluj. În cadrul etapei a 14-a, formaţia antrenată de George Cotuţ a produs o mare surpriză și a reuşit să câştige pe teren propriu partida susţinută cu liderul clasamentului, Someşul Dej, echipă cu mari şanse pentru câştigarea campionatului şi promovarea în liga a III-a.

La meciul de duminică, gazdele au controlat jocul și au creat nenumărate ocazii, depăşind la toate capitolele gruparea dejeană. Echipa a jucat cu mare ambiţie, dorind din tot sufletul revanşa după cele șapte goluri încasate în prima etapă pe terenul din Vad, unde joacă întâlnirile de acasă Someşul Dej.

Vulturii au reuşit acum să câştige cu scorul de 1-0, după un meci de bună calitate. Singurul gol al confruntării a fost înscris de mijlocaşul Darius Vescan, care în minutul 68 pur şi simplu a catapultat mingea de la 20 metri în poarta dejeană. Tot el a marcat şi acum două săptămâni în jocul dispuitat acasă cu Arieşul Mihai Viteazu, când a reușit un eurogol de la 40 metri.

În ultimele minute ale partidei, oaspeţii au evoluat în zece oameni, după ce Tinuţ Budăcan a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

La sfârşitul întâlnirii, pe terenul de la Mintiu Gherlii s-a încins hora bucuriei. Între cei mai fericiți a fost și primarul  Dumitru Oltean, un mare fan şi susţinător al fotbalului local.

La finalul sezonului de toamnă, Vulturul Mintiu Gherlii ocupă locul 4 în clasament, cu 30 de puncte şi cu golaveraj 37-14. Jumătate din goluri au fost marcate de vârful Alex Rus.

Vulturul Mintiu Gherlii: Morar – M. Rusu, Daniel Pop, Vl. Pop, Siecoban –S. Pop, Drăgan, Vescan, Ignat – Rad. Alex Rus. Antrenor: George Cotuţ.

Clasamentul AJF

# Echipa M P
1 A.C.S. F.C. SOMESUL Dej 14 37p
2 A.C.S. Florești 14 35p
3 A.C.S. SUPPORTER 2.0 Cluj-Napoca 14 34p
4 A.C.S. VULTURUL Mintiu-Gherlii 14 30p
5 A.S. UNIREA Iclod 13 27p
6 A.C.S. SPORTING Apahida 13 24p
7 A.C.S. ARIEȘUL Mihai Viteazu 13 21p
8 C.S. ATLETIC OLIMPIA Gherla 13 19p
9 A.S. VICTORIA Viisoara 14 16p
10 A.C.S. C.S.M. Câmpia-Turzii 13 13p
11 F.C. SOMEȘUL Gilău 14 9p
12 A.S. VIITORUL Gârbău 13 6p
13 A.S. C.F.R. Dej 13 3p
14 A.C.S. UNIREA Tritenii de Jos 13 3p

sursa: AJF Cluj; foto: Facebook

Szekely Csaba

 

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns