mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
vulturul mintiu gherlii fotbal echipa

Vulturul Mintiu Gherlii a programat deja primele meciuri amicale

Ocupanta locului patru la sfârşitul turului în liga a IV-a clujeană, cu 30 de puncte acumulate și doar două înfrîngeri, echipa Vulturul Mintiu Gherlii începe pregătirile pentru sezonul de primăvară în jurul datei de 20 ianuarie, când antrenorul George Cotuţ va suna adunarea jucătorilor. Echipa a avut o evoluţie peste aşteptări în turul campionatului.

Deocamdată nu sunt noutăţi în lotul formaţiei, dar conducerea grupării sportive din comuna de lângă municipiul Gherla încearcă să aducă un vârf de atac. Probabil acesta va fi singurul transfer al acestei perioade de iarnă.

Jucătorii se vor antrena pe terenul propriu, dar vor susţine partide de verificare şi în deplasare. Printre echipele cu care va evolua în această etapă a pregătirilor se află FC Zalău din liga a III-a, dar vor disputa un amical şi cu Unirea Dej. Ambele adversare fac parte din seria a V-a a eşalonului trei. Nu este exclus un meci cu o formaţie din liga a I-a, însă adversarul încă nu se cunoaşte. Oricum, va fi o perioadă precompetiţională cu multe jocuri amicale.

Szekely Csaba

foto: arhiva / Facebook

sus(3)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns