taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
vulturul mintiu gherlii fotbal

Vulturul Mintiu Gherlii a câştigat derbiul cu Unirea Iclod

A fost meci mare duminică pe baza sportivă din Mintiu Gherlii, unde în cadrul etapei a 6-a din liga a IV-a s-au întâlnit formaţiile Vulturul din localitate şi vechea rivală Unirea Iclod.

În prima repriză, Unirea a avut mai multe ocazii de gol prin Vasile Pop şi Marius Cupşa, însă portarul gazdelor, Cătălin Morar a fost de fiecare dată la post. După pauză, însă, cei care au dominat şi s-au apropiat mai mult la poarta adversă au fost jucătorii antrenaţi de George Cotuţ, nimeni altul decât fostul tehnician al iclodenilor.

După un meci disputat, cu trei eliminări şi cu o sumedenie de cartonaşe galbene, gazdele au căştigat cu scorul de 1-0 (0-0), prin golul marcat de mijlocaşul Daniel Pop în minutul 58, când a şutat din afara careului spre poarta apărată de Szekely Lorand.

Trei jucători au fost eliminați, Marius Cupşa de la oaspeţi, Sergiu Pop şi Raul Morar de la Vulturul. Rămaşi în formulă de nouă, gazdele şi-au apărat cu dinţii scorul stabilit încă în minutul 58 și au încheiat vitorioși partida.

Vulturii au bifat a cincea victorie consecutivă și se poziționează pe locul 4 în clasamentul AJF, în timp ce Unirea Iclod se află pe 6.

Observatorul confruntării, fostul fotbalist şi căpitan al echipei Unirea Dej, „Piţi” Varga a avut şi el numai cuvinte de laudă la adresa gazdelor.

Duminică s-a consemnat un număr uriaș de spectatori la Mintiu Gherlii, cu suporteri de ambele părți, inclusiv primarul Emil Pîrțoc de la Iclod. Pe marginea terenului s-a aflat și conducerea echipei Someşul Dej, formaţie care pe  20 octombrie va evolua la Iclod, dar şi pe preşedintele grupării Atletic Olimpia Gherla, Kilin Csaba.

În aceeași etapă, Atletic Olimpia Gherla a câștigat acasă meciul cu Someșul Gilău. Partida s-a jucat sâmbătă de la ora 11 și s-a încheiat cu scorul de 1-0 (0-0).

La fotbal feminin, fetele de la Atletic Olimpia au jucat duminică de la ora 11 la Gherla meciul primei etape din seria 3 al ligii a III-a cu echipa Colțea 1920 Brașov. Oaspetele s-au impus cu 1-3 (1-1). „Am pierdut, dar ne-am ridicat la nivelul lor”, a declarat președintele Kilin Csaba.

fotbal feminin atletic olimpia gherla coltea 1920 brasov

foto primită de la Victor

În etapa următoare a ligii a IV-a,  Atletic Olimpia Gherla joacă sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 11, partida cu Unirea Tritenii de Jos.  Unirea Iclod are programată duminică întâlnirea cu Someșul Dej, iar Vulturul Mintiu Gherlii joacă vineri în deplasare, cu Sporting Apahida.

Szekely Csaba

foto principală: cjsport.ro

sus(4)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns