taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
politia

Vultureni: minor retinut de politistii gherleni dupa ce a talharit o femeie de 80 de ani

Politisti de la Sectia 7 Rurala Gherla au retinut pentru 24 de ore un minor de 17 ani din comuna Vultureni, bănuit că ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei persoane şi că i-ar fi sustras acesteia bani, după ce ar fi agresat-o.

La data de 15 martie 2015, in jurul orei 8.40, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că în seara zilei de 14 martie, o femeie, de 80 de ani, a fost agresată de un tânăr şi i s-ar fi sustras bani.

Din cercetări a reieşit că minorul ar fi escaladat gardul care împrejmuia curtea unui imobil din comuna Aşchileu şi, fără consimţământul proprietarei, ar fi pătruns în bucătăria de vara a locuinţei. Acesta ar fi agresat fizic victima şi, prin ameninţări, ar fi determinat-o să-i dea banii pe care îi deţinea.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns