hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

gherla piata

Vremea se răcește la sfârșitul lunii octombrie – când mai vin ploi

Vremea bună și caldă mai durează încă o săptămâna în Transilvania, spun specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie. Apoi se va răci și se anunță și ploi.

Până duminică, 21 octombrie, temperaturile vor fi mai mari decât în mod obișnuit, cu medii maxime jurul a 22 de grade.

La începutul săptămânii viitoare, până pe 24 octombrie, pe timpul zilei vremea se va răci treptat până spre o medie în jurul a 12 grade, valoare care va caracteriza sfârșitul lunii octombrie.

În ce privește nopțile și diminețile, temperaturile vor crește de la aproximativ 2 grade în medie, în primele zile din săptămânâ, spre medii de 6-7 grade duminică, 21 octombrie. În a doua săptămâna vor scădea până spre 3-4 grade în medie, pe 23 octombrie. Ulterior acestei date și până la finalul săptămânii viitoare vor fi modificări nesemnificative, urmând a se înregistra în medie valori în jurul a 2 grade.

Ultimele ploi au căzut la Gherla la începutul lunii octombrie, în urmă cu două săptămâni. Meteorologii spun că șansele de apariție a precipitațiilor vor fi din nou în creștere începând cu data de 19 octombrie, dar mai ales în perioada 23-28 octombrie.

Pentru cei care își fac planuri de mers la munte, A.N.M. prognozează în intervalul 15-18 octombrie o temperatură medie pe timpul zilei de 14-15 grade. Ulterior acestui interval, vremea va intra într-un proces de răcire treptată, care va conduce la scăderea maximelor spre 6 grade, în medie, în data de 24 octombrie, apoi până la sfârșitul intervalului de prognoză variațiile nu vor fi semnificative. Minimele vor crește ușor și treptat până spre medii de 5-6 grade în data de 18 octombrie, pornind de la 4 grade în prima zi a intervalului de prognoză. Apoi vremea se va răci treptat până spre valori medii de -2..0 grade. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în intervalul 20-28 octombrie.

sus(0)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns