hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

gherla ploaie seara

Vremea se încălzește accentuat, dar ploile își fac de cap în următoarele două săptămâni – când și cum va fi

După gerul puternic din ultima săptămână, temperaturile vor urca până la 14-15 grade. Incălzirea vremii vine însoțită de ploi.

Vremea se va încălzi accentuat în aceasta săptămână în Transilvania, se arată în prognoza Administrației Naționale de Meteorologie valabilă pentru intervalul 5-18 martie 2018.

Media regională a temperaturilor maxime va crește de la 5 la 14 grade în acest interval, iar cea a valorilor din timpul nopții va atinge 0 grade între 7-10 martie și chiar 3-4 grade pe 11 și 12 martie.

În săptămâna 12-18 martie vor fi ușoare variații de temperatură de la o zi la alta, dar, per ansamblu, pe timpul zilei vor fi maxime cuprinse între 12 și 16 grade, iar minimele nocturne vor fi curpinse între 0-2 grade, în medie.

Pe tot parcursul săptămânii actuale si viitoare, probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată, dar în jurul datei de 13 martie acestea se vor semnala pe arii extinse și vor fi mai importante cantitativ.

sus(6)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns