taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
gherla bloc strada clujului

Vremea la sfârşit de martie şi început de aprilie: una caldă, una rece

După valul de căldură de săptămâna trecută, urmat de o răcire accentuată, specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie spun vremea va fi la fel de schimbătoare şi în continuare.

Începutul săptămânii aduce în Transilvania o nouă încălzire, astfel pe 29 martie vor fi din nou în jur de 20 de grade la amiază.

Va urma o răcire de scurtă durata, după care temeperaturile vor reveni la normal, cu maxime de 13-17 grade în săptămâna 3-9 aprilie.

Temperaturile din timpul nopţii vor creşte şi ele, de la o medie de -2…0 grade în primele nopţi din săptămâna curentă, până la 3-4 grade în jurul datei de 30 martie. Apoi, media acestora va fi curpinsa între -1 şi 4 grade, fapt ce semnifică şi pentru regimul termic nocturn o situaţie apropiată de cea normală în prima decadă a lunii aprilie.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, predominant sub formă de ploaie, va fi mai ridicată în dată de 30 martie şi din nou, temporar, în intervalul 3-9 aprilie 2017.

sus(3)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns