angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

liceu ana ipatescu gherla

Vremea la sfârșit de mai și început de iunie – când va fi cel mai cald

După mai bine de o săptămâna în care ploile au fost vedete și a fost mai răcoare, meteorologii vin cu vești bune pentru cei care așteaptă vara. În zilele următoare vin temperaturi tot mai mari, dar vor mai fi și precipitații, se arată în prognoza Administrației Naționale de Meterologie valabilă până pe 3 iunie.

Până joi, 24 mai, are loc un proces de încălzire continuă a vremii în Transilvania. Temperaturile maxime vor crește până la valori medii ce vor atinge 26-27 de grade.

În weekendul următor se anunță o răcorire ușoară, când vor fi în jur de 24 de grade în aer la orele după-amiezii. În săptămâna următoare nu vor fi modificări mari în ce privește gradele din aer pe timpul zilei, aceasta până în jurul datei de 30 mai, după care se va răcori, cu temperaturi de 22-23 de grade.

Săptămâna actuală începe cu dimineți mai răcoroase, cu 6-8 grade în termometre, dar vor marca și acestea o creștere treptată, spre 10-11 grade până la finalul primei săptămâni. Apoi vor fi în scădere, spre medii de 8-10 grade.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta aproape în fiecare zi. Ploi pe arii extinse și local mai importante cantitativ se vor înregistra cu o probabilitate mai mare în zilele de luni și marți, dar și în perioada 25 mai – 3 iunie.

sus(6)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns