hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

gherla strada theodor sperantia

Iarna nu se dă dusă ușor, vine val de ninsori – vremea în următoarele două săptămâni

Mai este puțin până la sfârșitul ultimei luni de iarnă, dar vremea nu dă semne clare de încălzire, se arată în prognoza Administrației Naționale de Meteorologie, valabilă până pe 25 februarie.

Până vineri, 16 februarie, media temperaturilor din timpul zilei in Transilvania va avea ușoare variații de la o zi la alta si va fi cuprinsa, în general, între 2 și 4 grade, caracterizând o vreme normală din punct de vedere termic pentru această perioadă a anului. Apoi, intre 17 și 25 februarie vor fi temperaturi la amiază de 4-5 grade.

Noptile vor fi pe tot parcursul următoarelor două săptămâni cu temperaturi sub pragul de îngheț, cu medii de -6…-3 grade, în primele zile, apoi se vor stabiliza la -5…-4 grade.

Sansele pentru precipitații, în general slabe cantitativ, vor fi ridicate pe aproape întreg parcursul celor două săptămâni.  In jurul zilei de miercuri, 14 februarie acestea se vor semnala pe arii extinse și vor fi mai importante cantitativ.

Situația este diferită în restul Romaniei, în următoarele două zile. Incepând de marți seara și până miercuri la amiază, este cod galben de ninsori abundente și viscol în județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău și în jumătatea sudică a județelor Caraș-Severin, Hunedoara, Sibiu și Brașov.

Un alt cold galben, tot de ninsoare și viscol, este valabil de miercuri la amiază și până joi la amiază în județe din Moldova, Muntenia și estul Tramsilvaniei – Suceava, Botoșani, Harghita, Neamț, Iași, Covasna, Bacău, Vaslui, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Brașov.

sus(3)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns