taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
gherla biserica armeneasca strada gheorghe baritiu

Vremea în următoarele două săptămâni: ger noaptea la început, ziua se încălzeşte tot mai tare. Cât de cald va fi

Vremea se anunta friguroasa noaptea, dar in incalzire pe timpul zilei, se arata in prognoza ANM pentru intervalul 13-26 februarie 2017.

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie spun ca in prima săptămână, in Transilvania temperaturile vor fi în creştere de la o zi la alta, astfel încât maximele diurne vor atinge 7-8 grade în jurul datei de 18 februarie.

Pe timpul noptii, temperaturile vor caracteriza o vreme geroasă la începutul intervalului, când se vor înregistra, în medie, -14…-12 grade, apoi vor fi în creştere, spre o valoare medie regională de -2…0 grade pe 20-21 februarie.

Pe parcursul celei de a doua săptămâni, regimul termic va fi apropiat de norme, cu medii ale temperaturii maxime de 7-8 grade şi minime de -2…0 grade.

La începutul intervalului probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusă, dar după data de 18 februarie acestea se vor semnala aproape zilnic, la nivel local. În jurul datei de 20 februarie se pot cumula cantităţi de apă mai importante.

Vremea in Transilvania va fi mai calda decat in restul tarii. Dincolo de arcul carpatic, in Moldova, Muntenia si Oltenia, pana pe 14 februarie este valabila o atentionare cod galben de frig puternic, cu temperaturi ce pot cobori noaptea pana la -20 de grade, iar ziua nu vor urca peste -3 grade

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns