taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
gherla strada george cosbuc

Vremea in urmatoarele doua saptamani: frig dimineata, ploi slabe

Valorile termice prognozate pentru intervalul 10-23 martie vor fi ușor peste cele normale în luna martie, în majoritatea regiunilor, în timp ce precipitațiile își vor face apariția la nivel național în anumite intervale, începând din următorul week-end, arată estimările Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), publicate luni.

În Transilvania, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru luna martie. Astfel, media temperaturilor maxime pe întreg intervalul de prognoză se va situa în ecartul 8 la 13 grade, parcurgând succesiv faze de creștere sau de scădere de la o zi la alta. În schimb, media temperaturilor nocturne va fi permanent negativă și pot coborî în nopțile mai reci sub—5 grade în prima săptămână, iar ulterior aceasta se va situa între—3 grade și—1 grad. Vor cădea ploi slabe, izolat la începutul intervalului și, din nou, zilnic, la nivel local, după data de 15 martie, cu o probabilitate ceva mai mare ca în intervalele 16-17 martie și 19-23 martie să fie și ploi moderate cantitativ. Trecător, vor fi posibile și precipitații mixte.

În Maramureș, în cea mai mare parte a intervalului de prognoză, regimul termic va fi apropiat de cel normal al lunii martie. Media maximelor va fi de 10-14 grade în prima săptămână, cu mici variații de la o zi la alta și va scădea în cea de-a doua, când va fi de 8-11 grade. În schimb, media valorilor termice nocturne va fi mai redusă în prima săptămână, când se va situa între—3 grade și—1 grad, iar ulterior va crește ușor, și va oscila în jurul a zero grade. Probabilitatea de ploaie va fi destul de mare în fiecare zi, începând cu data de 15 martie, iar la nivel local se pot consemna și ploi moderate cantitativ. Vor fi posibile și precipitații mixte, îndeosebi în cursul nopților.

Conform meteorologilor, în Banat, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru luna martie. Astfel, media temperaturilor maxime va fi de 10-13 grade în intervalul 10-14 martie, pe 15 martie va crește spre 16 grade, apoi va scădea ușor, fără a coborî sub 12 grade. În prima săptămână, media temperaturilor nocturne va oscila de la două grade Celsius la—1 grad, în schimb, după data de 15 martie, aceasta se estimează că va evalua normal pentru această perioadă, în ecartul 1-4 grade. Vor cădea ploi slabe, local, la începutul intervalului și din nou, zilnic, după data de 15 martie, cu posibilitatea ca în intervalele 16-17 martie și 19-23 martie să se consemneze și ploi moderate cantitativ.

În Crișana, regimul termic va fi ușor mai ridicat de cel normal, deși vor exista variații de temperatură de la o zi la alta, mai mari în prima parte a intervalului de prognoză. În prima săptămână a intervalului de prognoză, media temperaturilor maxime va oscila între 10 și 15 grade, iar în a doua săptămână, între 9 și 12 grade. Până pe 15 martie, media temperaturilor nocturne nu va depăși 1-2 grade, în nopțile mai reci coborând până în jurul a—2 grade, dar în intervalul 16-23 martie nu se estimează decât valori pozitive ale acesteia și anume de la 1 la 3 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor, în general slabe, va fi ridicată începând cu data de 16 martie, dar în intervalele 16-17 martie și 19-23 martie pot fi și ploi moderate cantitativ. Cu totul trecător, vor fi posibile și precipitații mixte.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns