nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

gherla penitenciar deal

Vremea foarte bună mai ține câteva zile, apoi se schimbă – când vin ploile

24 de grade au fost luni dupa-amiază la Gherla, iar vremea frumoasă și caldă de la începutul săptămânii se va păstra și în următoarele zile. Apoi se răcorește și sunt anunțate și ploi.

În prognoza Administrației Naționale de Meteorologie valabilă pentru Transilvania în perioada 9-22 aprilie se arată că media temperaturilor din timpul zilei va crește de la 21 de grade în prima zi a săptămânii, până la 24 de grade în ziua de joi, 12 aprilie.

După această dată se anticipează o scădere treptată, astfel media maximelor termice, va ajunge la 15 grade în jurul datei de 19 aprilie, iar ulterior, la sfârșitul intervalului se va încălzi ușor, la valori de 17-18 grade.

Media temperaturilor din timpul nopții va fi de 4-5 grade în primele două dimineți, când în depresiuni vor mai
fi valori sub limita de îngheț, apoi în perioada 11-16 aprilie, media acestora va fi de 6-8 grade. După acest interval, nopțile vor fi mai răcoroase, cu minime termice, în medie de 3-4 grade.

În prima săptămână va predomină o vreme frumoasă, iar ploi locale de scurtă durată se vor semnala în jurul datei de 13 aprilie.

În a două săptămână, instabilitatea va fi în creștere și mai ales în perioada 16-18 aprilie vor fi ploi pe arii mai
extinse și, posibil, cantități însemnate.

sus(5)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns