taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
gherla kaufland

Cald ca vara, dar se răcește abrupt de vineri, cât de cald va fi săptămâna viitoare și ce se aude despre ploi

Sunt temperaturi de vară la mijlocul lunii septembrie, iar miercuri și joi va fi și mai cald, cu temperaturi ce se vor apropia de 30 de grade în zona Gherla, arată prognozele meteo.

Începând de vineri însă, vremea se va răci abrupt ;i vor fi temperaturi chiar ;i cu 10 grade mai mici.

Timp de trei zile, media temperaturilor din timpul zilei va coborî la o medie regională în Transilvania de 18 grade, se arată în prognoza Administrației Naționale de Meteorologie, valabilă până pe 27 septembrie.

Săptămâna viitoare va începe un proces de încălzire, astfel că în jurul datei de 25 septembrie va fi din nou cald, cu maxime de 24-25 de grade.

Pe timpul nopților va fi cald până vineri, cu valori medii de 12 grade. Apoi acestea vor coborî spre aproximativ 6 grade, după care vor crește la 8-10 grade.

Șansele de apariție a ploilor în următoarele două săptămâni sunt minime în Transilvania. De altfel, în perioada imediat următoare, regimul pluviometric va fi deficitar în toată România, dar mai ales în jumătatea vestică a țării și la munte.

sus(1)jos(2)

Lasă un răspuns