taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
gherla kaufland

Cald ca vara, dar se răcește abrupt de vineri, cât de cald va fi săptămâna viitoare și ce se aude despre ploi

pmp  muresan adrian alegeri locale gherla consilier 2020
Sunt temperaturi de vară la mijlocul lunii septembrie, iar miercuri și joi va fi și mai cald, cu temperaturi ce se vor apropia de 30 de grade în zona Gherla, arată prognozele meteo.

kasza tamas gherla candidat primar 2020
Începând de vineri însă, vremea se va răci abrupt ;i vor fi temperaturi chiar ;i cu 10 grade mai mici.

Timp de trei zile, media temperaturilor din timpul zilei va coborî la o medie regională în Transilvania de 18 grade, se arată în prognoza Administrației Naționale de Meteorologie, valabilă până pe 27 septembrie.

Săptămâna viitoare va începe un proces de încălzire, astfel că în jurul datei de 25 septembrie va fi din nou cald, cu maxime de 24-25 de grade.

Pe timpul nopților va fi cald până vineri, cu valori medii de 12 grade. Apoi acestea vor coborî spre aproximativ 6 grade, după care vor crește la 8-10 grade.

Șansele de apariție a ploilor în următoarele două săptămâni sunt minime în Transilvania. De altfel, în perioada imediat următoare, regimul pluviometric va fi deficitar în toată România, dar mai ales în jumătatea vestică a țării și la munte.

sus(1)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns