taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
gherla nori furtuna

Vremea devine instabilă, se anunță vijelii, posibil grindină, în toată România

Începând de joi de la amiază și până vineri seara, vremea va fi instabilă în toată România, a anunțat Administrația Națională de Meteorologie.

În intervalul menționat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și, izolat, grindină. Aceste fenomene se vor semnala, joi, 13 mai, îndeosebi în sudul, vestul, nord-vestul și local în centrul teritoriului, iar vineri, 14 mai, mai ales în jumătatea de nord a țării.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp și, pe arii restrânse, 25-35 l/mp.

Vremea se va răci față de zilele trecute, când s-au înregistrat 28 de grade (marți) și 26 de grade (miercuri), la Gherla. Prognozele meteo arată că în inrtervalul următor nu se vor mai depăși 20 de grade pe timpul zilei, dar nopțile vor fi  plăcute, cu minime 9-12 grade.

foto: arhiva

sus(0)jos(0)

Lasă un răspuns