taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
plaja femeie pietris

Vreme tot mai caldă, se anunță caniculă de joi, cum va fi până la începutul lui iulie

Luni, 21 iunie, este cea mai lungă zi din an și marchează solstițiul de vară. Soarele a răsărit la ora 5.31 și apune la 21.23, iar ziua are aproape 16 ore (mai exact, 15 ore și 52 de minute).

Vremea se va încălzi de la o zi la alta, astfel că de la temperaturi medii de 27-28 grade în Transilvania, se vor atinge 33-34 de grade joi-vineri, când local, după-amiezele va fi caniculă.

Va fi vreme perfectă pentru plajă și mai ales, baie. Pe sâmbătă este anunțată și deschiderea ștrandului din parcul mare din Gherla. Sezonul de baie s-a deschis deja la lacul de la Săcălaia, dar și la Băile Toroc de la Dej.

Spre finalul săptămânii este estimată o scădere a temperaturii aerului la valori de 30-31 de grade, iar pentru începutul lunii iulie sunt prognozate maxime de 27-29 de grade.

Pe timpul nopții nu vor fi modificări mari în următoarele două săptămâni, cu o medie cuprinsă între 14-17 grade, mai cald de începând de miercuri până spre sfârșitul săptămânii.

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, astfel că în special pe parcursul după-amiezilor, se vor semnala averse torențiale.

Aceste fenomene vor fi pe arii mai restrânse miercuri 23 și joi, 24 iunie, se mai arată în prognoza Administrației Naționale de Meteorologie.

sus(3)jos(1)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?