taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
gherla strada hasdatii

Vreme rea în weekend, se anunță ploi grele, s-a dat alertă meteo, până când ține

Primul weekend din luna august aduce vreme ploioasă, anunță meteorologii, care au dat deja atenționare cod galben.

Începând de vineri seara de la ora 21, în Banat, Crișana, Maramureș, Oltenia, vestul și nordul Transilvaniei și local în Carpații Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Se vor semnala averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp.

A doua atenționare cod galben intră în vigoare sâmbătă dimineața de la ora 9 și este valabilă până seara la ora 21.

În acest interval, în Maramureș, Transilvania, Moldova, Dobrogea, estul și nord-estul Munteniei și local în zona montană vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Se vor semnala averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 50-70 l/mp.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, pe parcursul zilei de sâmbătă, local în Oltenia și în sud-vestul Munteniei temporar vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de peste 50-60 km/h.

foto: arhiva

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns