ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
nori furtuna

Vreme rea, Clujul sub cod portocaliu, vestul țării sub cod roșu, averse torențiale

Căldurile din zilele trecute fac loc furtunilor cu ploi abundente, atât de așteptate, după mai mult de două săptămâni în care în zona Gherla nu a căzut un picur.

Începând de sâmbătă de la amiază și până duminică dimineață, în Cluj și în alte județe, este valabilă o atenționare cod portocaliu de instabilitate atmosferică temporar accentuată, potrivit ANM.

În vestul, nord-vestul, centrul și sud-vestul țării, precum și la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de peste 70-90 km/h, vijelii puternice, ploi abundente, frecvente descărcări electrice și pe alocuri căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 40-60 l/mp.

cod portocaliu rosu meteo anm harta

În județele din vestul României se anunță vreme și mai grea. Aici până sâmbătă seara la ora 20 s-a emis cod roșu, cu intensificări puternice ale vântului, instabilitate atmosferică deosebit de accentuată.

În județele Caraș-Severin, Timiș, Arad și Bihor vor fi intervale scurte de timp în care local se vor semnala intensificări puternice ale vântului, cu viteze de peste 90-100 km/h. Pe alocuri vor fi căderi de grindină de medii și mari dimensiuni și averse torențiale (cantități de apă de peste 50 l/mp în perioade foarte scurte).

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns