taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
bruma toamna

Vreme deosebit de rece, au fost 3 grade dimineață, se anunță lapoviță și ninsoare la munte

Un val de aer rece care vine din nordul continentului aduce peste România temperaturi de început de iarnă, cu lapovițe și ninsori la munte.

Miercuri dimineață s-au înregistrat fost doar 2,8 grade Celsius la Stația Meteo de la Dej și 4,5 grade la Cluj-Napoca.

Administrația Naționala de Meteorologie a emis miercuri o informare meteorologică , valabil până joi dimineața în întreaga țară.

În intervalul menționat la munte, în general la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare moderate cantitativ, în special pe crestele Carpaților Meridionali (10-15 l/mp), unde pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă.

Vremea se va menţine deosebit de rece în toată țara, iar în timpul nopții în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0-3 grade, favorizând izolat producerea brumei.

Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice și în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40-50 km/h, iarîn zona montană înaltă, de peste 60 km/h.

Joi și vineri, 23 și 24 septembrie, vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare.

Abia începând de sâmbătă se va produce o încălzire a vremii, iar în zona Clujului se vor atinge 15 grade pe timpul zilei.

foto: arhiva

sus(0)jos(0)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?