hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

toroc dej strand

Vreme caldă și în următoarele două săptămâni, dar vor continua să cadă ploi

Vremea va fi caldă, chiar călduroasă, în următoarele două săptămâni, se arată în prognoza Administrației Naționale de Meteorologie, valabilă până pe 25 iunie.

În primele zile ale săptămânii, vremea va fi călduroasă în mare parte din Transilvania, cu medii ale temperaturilor maxime de 28-32 de grade și ale minimelor de 14-16 grade.

Intervalul 14 – 17 iunie va fi caracterizat de un regim termic apropiat de cel normal pentru mijlocul lunii iunie, cu valori medii în timpul zilei de 25-28 de grade, în timp ce minimele di ntimpul nopții vor fi de 13-16 grade.

Pentru cea de-a doua săptămână sunt estimate temperaturi din nou în creștere, ce vor caracteriza o vreme local călduroasă în mare parte din interval, cu medii ale maximelor de 27-30 de grade și cu probabilitatea ca în zilele de 21 și 22 iunie să se atingă valori chiar mai ridicate.

Probabilitatea de ploaie va fi relativ mare în perioada 13-17 iunie, când se vor înregistra cantități de apă mai importante. Vor fi în general manifestări de instabilitate atmosferică, astfel că ploile vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat de grindină.

Pentru cea de-a doua săptămână a intervalului de referință se menține probabilitatea pentru averse în orele după-amiezelor.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns