irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
volei prundu bargaului gherla

Voleibaliștii Oldboys Gherla, locul II la un turneu caritabil, la Prundu Bârgăului

Echipa de volei OldBoys Volei Gherla a participat la sfârșitul săptămânii trecute la un turneu caritabil, desfășurat în la Prundu Bârgăului, în județul Bistrița-Năsăud.

Competiția organizată de Volei Mixt, cu sprijinul Asociației ”Dumbrava lui Patrocle”, a avut loc în sala de sport a liceului ”Radu Petrescu” și a fost onorată de nu mai puțin de opt echipe mixte. Fiecare formație a avut câte șase voleibaliști pe teren, dintre care două fete. S-a jucat după sistemul cel mai bun din două seturi.

După întreceri palpitante, de bun nivel tehnic, pe primul loc s-au clasat gazdele de la Volei Mixt Prundu Bârgăului, urmată de OldBoys Gherla. Locul trei a revenit echipei secunde Volei Mixt.

Gruparea din Gherla a avut o evoluție bună, fiind învinsă doar de mult mai experimentatul adversar din localitate. Una dintre cele mai bune jucătoare a formației a fost Monica Vușcan, cu o evoluție constantă pe tot parcursul competiției.

Turneul bistrițean a avut un caracter caritabil, cu această ocazie fiind sprijiniți copiii beneficiarii din cadrul Asociației ”Dumbrava lui Patrocle”. Un gest frumos din partea organizatorilor și a echipelor participante, printre care s-a aflat și formația gherleană.

volei prundu bargaului gherla oldboys

Sufletul și principalul organizator al voleiului gherlean este Laviniu Lazăr, care continuă tradițiile acestui vechi sport, echipa veteranilor fiind înființată încă la începutul anilor 60. Alături de el, din echipă au făcut parte Arpad Kecseti, Roman Lucian, Corina Maier, Cristian Coroian, Ferencz Adrian, Monica Vușcan.

Voleibaliștii veterani din Gherla întrețin relații de colaborare și prietenie cu colegii lor de întrecere din Prundu Bârgăului, onorând reciproc competițiile organizate de cele două echipe.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns