hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

volei gherla oldboys

Volei oldboys la Gherla, la „Cupa 1 Decembrie”

Sala de sport de la Liceul „Ana Ipătescu” din Gherla a găzduit sîmbătă, 24 noiembrie, a XXIX-a ediţie a tradiţionalului turneu de oldboys „Cupa 1 decembrie”.

La evneiment au participat echipele Avântul Spermezeu, judeţul Bistriţa-Năsăud, Volei Club Reghin, Victoria Club Volei Dej şi Oldboys Gherla.

După un maraton voleibalistic de peste șase ore a fost desemnată formaţia câştigătoare, gruparea Avântul Spermezeu, pregătită de prof. Ioan Irimieş, jucător și el, în ciuda vârstei de peste 60 de ani. Pe locul al doilea s-a clasat Victoria Dej, antrenată de unul dintre cei mai buni foşti jucători ai echipei de liga a I-a, Unirea Dej, Nicolae Mătieş, iar locul III a revenit gazdelor de la Oldboys Gherla, coordonată de Vasile Morar. Locul 4 a fost ocupat de Volei Club Reghin, care a venit la Gherla şi cu două voleibaliste talentate.

Dacă tot a venit vorba despre femeile cooptate în formaţiile participante la această competiţe de tradiţie, să amintim că cea mai tânără jucătoare a fost desemnată Ioana Baias din Dej.

Au mai fost acordate şi alte diplome participanţilor. Cel mai vârstnic, practic cel mai longeviv voleibalist al turneului a fost declarat prof. Augustin Sabo din Gherla. Nu mai scriem vârsta, fiindcă amatorii sportului o cunosc, însă remarcăm vitalitatea şi perseverenţa cu care onorează aceste competiţii. Să nu uităm că domnia sa a fost un talentat fotbalist, dar şi un bun antrenor.

volei gherla oldboys

volei gherla oldboys

Cel mai bun trăgător a fost numit Silviu Moraru de la Avântul Spermezeu, în timp ce diploma pentru cel mai bun arbitru al turneului a revenit lui Alexandru Şuvagău.

Toţi jucătorii echipelor participante au avut evoluţii peste aşteptări, pentru că, să joci volei la 50.60 şi 70 de ani nu este la îndemâna oricui.

Competiţia de sâmbătă a fost organizată de Primăria Municipiului Gherla în colaborare cu câţiva oameni de suflet și iubitori de sport din oraș. Premierea a fost făcută de Vasile Morar, sufletul acestui turneu, care a fost dedicat şi în acest an aniversării Zilei României.

Gruparea din Gherla a fost invitată şi la turneul de oldboys „Cupa Prieteniei” de la Reghin din data de 1 decembrie 2018, onorat de numai puţin de 14 echipe din ţară şi străinătate.

Szekely Csaba

sus(7)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns