taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
rotary club gherla

Vizita Guvernatorului Districtului 2241 Romania si Republica Molodva, dr. Petrisor Diculescu, la Rotary Club Gherla

Rotary Club Gherla i-a avut ca oaspeţi, miercuri 3 septembrie, pe Dr Petrisor Diculescu, Guvernatorul Districtului 2241 România şi Republica Moldova şi Marta Mocanu, vice-guvernator, si past guvernator, alături de ei fiind prezent de asemenea, asistent-guvernator Adrian Corniciu, membru al clubului dejean și de presedintele Rotary Club Dej, Adrian Oşan .

Întâlnirea desfăşurată la restaurantul „Mariflor” se înscrie în seria vizitelor pe care Guvernatorul Districtului 2241 le efectuează la cluburile Rotary din ţară, pentru a cunoaşte activitatea acestora şi pentru a dinamiza relaţiile intere cluburi în derularea unor proiecte comune.

După cuvintele de bun sosit adresate oaspeţilor de preşedintele Rotary Club Gherla, avocatul Marcel Hodis şi prezentarea rotarienilor gherleni, Guvernatorul Petrisor Diculescu a expus câteva din provocările cărora trebuie să le facă faţă Rotary, cu referire directă la Districtul 2241 şi promovarea brandului Rotary în ţară şi în străinătate.

Oaspeţii prezenţi la Gherla au vizitat biserica armeano-catolica din centrul orasului si capela in care se afla pictura lui Rubens ”Coborârea lui Isus de pe cruce”, avandu-l ca ghid pe ing. Ioan Esztegar, care le-a prezentat istoria armenilor din Gherla. La Manastirea Sf. Anton, oaspetii au fost primiti de preotul protopop Alexandru Hruban. Pe lista obiectivelor vizitate s-a aflat si castelul Banffy de la Bontida.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Interesant, toate vizitele au o stransa legatura cu majoritatea ROMANILOR din zona......

    sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns