hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

dansatorii de pe somes pro tv gherla iclod

Visul frumos s-a încheiat pentru „Dansatorii de pe Someș” la Duelul Ansamblurilor, dar echipa ține fruntea sus. Ce s-au înțeles cu câștigătorii – VIDEO

A fost o experiență minunată pentru Ansamblul „Dansatorii de pe Someș” să poată arăta țării  întregi și chiar lumii întregi frumusețea dansului și portului popular din zona Gherla. După două confruntări în direct la TV, în „Duelul Ansamblurilor”, tinerii dansatori și-au luat rămas bun de la concurs, după etapa de marți, când au fost declarați câștigători adversarii din Bihor, Zestrea Budureșii.

Chiar dacă nu s-a văzut la tv, efortul făcut a fost unul uriaș. „În două săptămâni a trebuit să punem la punct două jocuri, între care unul complet nou, iar altul modificat, că să ne încadrăm în timp. Luni seara la 9 am ieșit din studio, la miezul nopțîi ne-am urcat pe mașină, dimineață la 9 am ajuns la București, la 11 am intrat în studio și am făcut repetiții până la 15, când am intrat în direct„, a povestit instuctorul Emil Bodea.

În emisiunea lui Măruță de la ProTV, Dansatorii de pe Someș au prezentat un joc de sură și șapte pași, dar și un joc de codru. Le-au fost alături ceterasii conduși de Gabi Bunea, dar și Angela Rusu, venită să-și susțină din toată inima „copiii”, așa cum le spune ea. Artista a avut parte și de aventuri cu zborul la București. Avionul de la Cluj nu a putut ateriza dimineață decât la Constanța, din cauza cețîi, apoi a ajuns în capitală cu întârziere de câteva ore. Angela a reușit însă să ajungă cu bine la emisiune.

dansatorii de pe somes pro tv gherla iclod

Telespectatorii, prietenii, cunoștințele, rudele au fost îndemnate să voteze prin SMS sau pe internet, iar la final, într-un suspans extraodrinar, Măruță a anunțat câștigătorii: Zestrea Budureșii. Aceștia au primt 65% din totalul voturilor, iar „Dansatorii de pe Someș” 35%.

Ne-am împrietenit cu bihorenii înainte de emisiune„, a mai povestit Emil Bodea. „Ne-au felicitat pentru câștigarea etapei anterioare și ne-au promis că indiferent cine câștigă, vom rămâne prieteni. Am hotărât să întărim relația cu ei, le-au plăcut dansurile noastre, o să îi învățăm și pe ei, și ei vor face la fel. Sperăm ca la vară să ne fie oaspeți la Gherla și noi să ajungem la ei, în Bihor„.

Cât despre copiii din ansamblu, aceștia au acum cel mai bun motiv să tragă și mai tare „În urmă cu patru ani erau copii simpli de pe stradă, din Gherla sau Iclod, care nu visau vreodată să ajungă la un asemenea nivel, la un concurs la cea mai urmărită televiziune din România. Nu suntem cei mai buni, dar sigur nu suntem cei mai răi. A fost foarte greu, dar copiii sunt învingători, sunt motivați să meargă mai departe cu fruntea sus. Cu toții sunt deosebiți pentru mine!”, mai spune instructorul.

Vrem să mulțumim tuturor pentru susținere, pentru voturile acordate și pentru tot sprijinul. Deși drumul nostru în confruntarea ansamblurilor se oprește aici, suntem fericiți că am putut reprezenta județul Cluj, comuna Iclod și municipiul Gherla. Cel mai important lucru este că tradiția, jocul popular și portul din Ardeal s-au remarcat încă o dată la nivel național„, a transmis Emil Bodea, cu mulțumiri pentru firmele Misi 99, Becker, Ploscar și deputatul Adrian Oros, care i-au sprijinit financiar.

Felicitări au venit după emisiune și de la primarul Emil Pîrțoc de la Iclod. „Dansatorii de pe Someș sunt adevărații câștigători al concursului de astăzi, sunt mândria comunei nostre și speranța că portul și datinile străbune sunt în siguranță. FELICITĂRI ȘI LA MAI MARE!„, a transmis primarul.

VIDEO AICI

sus(45)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. La asemenea „compețiții”, nu are nimeni de pierdut. În schimb se câștigă experiență determinare și nu în ultimul rănd respectul și admirația publicului. Vorbind de câștig, apoi cel mai câștigat este folclorul românesc autentic. Felicitări!

    sus(15)sus(4)

Lasă un răspuns