hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

om zapada banca

Vine un val de FRIG care ține aproape o săptămână – se lasă cu ÎNGHEȚ, s-ar putea depăși recordurile de temperatură

Se anunță îngheț mare până la începutul lunii martie, avertizează meteorologii. Începând de duminică e cod galben de frig în Transilvania.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod galben de frig valabil în toată țara, începând de duminică, 25 februarie, până joi, 1 martie 2018.

Specialiștii ANM spun că valul de frig va cuprinde treptat toată țara și va fi tot mai rece de la zi la alta. În zilele următoare vor fi temperaturi cu 10-15 grade mai puțin decât normalul acestei perioade din an.

Va fi foarte frig și pe timpul zilei, când nu se va depăși pragul de îngheț. La început va fi ger, mai ales în nordul țării, apoi și în rest, iar vântul va amplifica senzația de rece.

Din seara zilei de sâmbătă și până duminică noapte, în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, în Muntenia, Oltenia, sudul Banatului și Dobrogea vor fi ninsori temporare, care în sud-vest vor deveni moderate cantitativ. Vântul va avea intensificări în medie cu 45…50 km/h în majoritatea zonelor, iar în partea de sud-est a teritoriului rafalele vor atinge local 55…65 km/h.

Începând de luni e alertă cod portocaliu de frig în Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Meteorologii spun că s-ar putea depăși recorduri de frig în aceste zone. Temperaturile de pe timpul zilei vor fi cuprinse între 12 și -8 grade, iar pe timpul nopții vor putea scădea până la -22 de grade.

Din dimineața zilei de luni, 26 februarie, aria ninsorilor se va extinde. În sud și sud-est acestea vor deveni local abundente și vor fi viscolite, în special în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei.

sus(0)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns