taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
gherla strada liviu rebreanu

Vine toamna cu ploi, dar mai sunt câteva zile de vară – cum va fi vremea în continuare

Vara prelungita surprinzator de mult isi ia incet adio. Meteolorogii spun ca toamna vine anul acesta incet, dar sigur.

In estimarea pentru vremea in Transilvania in perioada 12-25 septembrie, Administratia Nationala de Meteorologie apreciaza ca in prima saptamana temperaturile vor fi in continuare mai ridicate decat cele normale pentru mijlocul primei luni de toamna, cu medii de 24-28 de grade si cu 10-14 dimineata.

O răcorire a vremii se va resimţi după ziua de duminica, 18 septembrie, cand nu se vor mai depasi 24 de grade dupa-amiaza, iar dimineata vor fi 8-12 grade.

In ce priveste ploile, acestea ar putea cadea in cantitati mici in prima saptamana, insa apoi sansele cresc simtitor, mai ales intre 18 – 20 septembrie.

In zona Gherla vremea ramane foarte calda si in zilele urmatoare, cand mercurul din termometre va urca pana la 28 de grade. La sfarsitul saptamanii vremea va incepe sa se raceasca, o data cu sosirea ploilor, care vor domina cea de-a doua saptamana.

sus(1)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns