hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

gherla ploaie parc

Vin ploile, s-a dat avertizare meteo

Ultima dată a plouat la Gherla în urmă cu aproape o lună de zile, pe 19 martie. De atunci, umezeala din sol s-a redus, cu efecte asupra culturilor de primăvară, iar nivelul apei din fântâni a tot scăzut.

Meteorologii anunță cu urmează un interval ploios, care începe joi și ține până vineri.

Administrația Națională de Meteolorologie a transmis joi o avertizare de
ploi moderate cantitativ, manifestări de instabilitate atmosferică, valabil în toată România, de joi, ora 15, până vineri la ora 10.

În intervalul menționat va ploua temporar în toate regiunile și vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice, mai însemnate cantitativ în sud-vestul, sudul și sud-estul țării. La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă, în special în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură.

Cantitățile de apă vor depăși local – în perioade scurte de timp sau prin acumulare în intervale de 24 de ore 15-20 l/mp, iar izolat, mai ales în Oltenia, Muntenia și zonele montane aferente, 30-40 l/mp.

foto: arhiva

sus(4)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns