taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
gherla ninsoare iarna zapada

Vin ninsori la munte, dar și în zonele mai joase. De sâmbătă, nopțile sub pragul de îngheț

Ultima parte a lunii noiembrie aduce ninsori în zona montană, dar acestea pot fi prezente și în zonele mai joase, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Începând de vineri, 20 noiembrie, ora 12 și până sâmbătă la ora 17, este valabilă o informare meteo de ninsori la munte, precipitații mixte în zonele joase de relief, intensificări ale vântului.

În intervalul menționat, aria precipitațiilor va cuprinde cea mai mare parte a țării, începând cu regiunile nord-vestice, iar cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15-20 l/mp. În toate zonele de munte, treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, posibil mai consistent în Carpații Meridionali.

Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala și în Transilvania și local în zonele de deal din Moldova, Muntenia și Oltenia.

Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, în general, cu viteze de 40-50 km/h, iar la munte, în special în zona înaltă, rafalele vor depăși temporar 60-70 km/h, viscolind ninsoarea.

Pentru zona Gherla sunt anunțate ploi începând de vineri după-amiază. În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, precipitațiile s-ar putea transforma în lapoviță și chiar ninsoare.

Începând de sâmbătă vremea va fi tot mai rece, cu temperaturi pe timpul nopții sub 0 grade. Cea mai rece noapte se anunță cea de sâmbătă spre duminică, cu -5 grade Celsius.

Pe timpul zilei vor mai fi cel mult 3-5 grade, iar vremea se anunță rece pe tot parcursul săptămânii viitoare.

foto: arhiva

sus(8)jos(3)

Lasă un răspuns