taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
viitorul gherla fotbal reghin

Viitorul Gherla pe locul II la turneul de fotbal de la Reghin, dupa o finala de pomina!

Echipa de fotbal juniori Viitorul Gherla a cucerit locul al doilea la Cupa Municipiului Reghin, desfasurata intre 7-9 martie. 15 echipe s-au intrecut pentru cupa turneului, iar jucatorii gherleni, antrenati de Laur Astilean, au demonstrat inca o data talent si valoare, surprinzandu-si adversarii. „Unii dintre ei nici nu auzisera

de echipa din Gherla”, a declarat Astilean dupa turneu.

La competitie au participat echipe valoroase – Ceahlaul Piatra Neamt, CSM Focsani, CSS Reghin cu trei echipe, LPS Bistrita, Mara Baia Mare, echipe din Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Targu Mures, Iernut, Ludus si Gurghiu.

Pentru gherleni startul a fost mai greoi. Ajunsi dis-de-dimineata la Reghin, au intrat direct pe teren, insa pe masura avansarii turneului, micii jucatori au intrat in forma. In preliminarii, meciurile s-au jucat in trei grupe de cate cinci echipe, Viitorul Gherla avand de infruntat Odorheiu Secuiesc (meci pierdut cu 1-0), LPS Bistrita (1-1), Iernut (1-1) si echipa din Gurghiu, invinsa cu 3-0.

Au urmat confruntarile cu mai vechii adversari Kinder Tg Mures, invinsi cu 2-0, si un meci cu CSS Reghin, inchieat la egalitate, dupa un penalty, cu 1-1, deschizand drumul jucatorilor de la Viitorul spre mare finala.

Meciul decisiv a fost unul foarte bun, cu ocazii si contraatacuri de partea ambelor parti. Echilibrul s-a vazut in rezultatul final: 0-0, care a dus jocul spre ruleta loviturilor de departajare. Echilibrul s-a pastrat in continuare, cu egalitate pana la 5-5, dupa doua ratari consecutive din partea ambelor echipe. Apoi tensiunea a urcat din nou la maxim cand gherlenii au ratat un sut, urmat de o inscriere pentru Ceahlaul, care si-au adjudecat astfel cupa.

Compensarea a venit pentru Viitorul Gherla cu premiul pentru cel mai bun jucator al turneului, acordat lui Mihai Silaghi.

Echipa gherleana a fost sustinuta pe tot timpul meciurilor de o galerie entuziasta si zgomotoasa, iar sponsorii (Hyperion, AWP) au fost din nou la datorie, alaturi de parinti.

Viitorul Gherla se pregateste intens pentru inceperea campionatului. In weekend va juca acasa cu Unirea Jucu, iar intre 4-5 aprilie participa la etapa zonala a Cupei Hagi-Danone, in care se intrec castigatoarele din judetele Cluj, Satu Mare, Baia Mare, Salaj, Bistrita-Nasaud si Bihor.

viitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghinviitorul gherla fotbal reghin

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

3 comentarii

  1. Se continua cu seria de realizari, dupa ce acum o luna copiii au castigat un o etapa de turneu la Cluj. Felicitari copiilor si antrenorilor. Sper ca cineva sa vada in Laur Astilean un antrenor de echipa mare (si totodata sper ca Laur sa refuze mutarea din Gherla!).

    sus(0)sus(0)
  2. Mă,după ce că sunteți buni,mai sunteți și frumoși.FELICITĂRI!!!Nu fiți triști,Viitorul este în față!!

    sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns