taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
accident tiruri cluj centura apahida valcele

VIDEO: Accident pe centura Valcele-Apahida. Doua TIR-uri s-au tamponat frontal si au luat foc

Un grav accident de circulatie s-a produs miercuri in jurul orei 14 pe centura Valcele-Apahida, in apropiere de localitatea Dezmir. Din primele informatii, in accident au fost implicate doua autotrenuri, care s-ar fi ciocnit frontal. Un sofer din

Dej, in varsta de aproximativ 50 de ani, care conducea un autovehicul marca Logan, a intrat cu masina sub unul dintre autotrenuri, spun martori oculari. In urma accidentului au rezultat victime si sunt posibile persoane decedate.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BodkO3wJdU4

video: NewsCluj

La locul evenimentului s-au deplasat echipaje medicale si de pompieri, iar politia efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Din primele informații reiese că în urma producerii acestui eveniment, autoturismul si cele două ansambluri de vehicule s-au aprins și au ars în totalitate, iar din nefericire, toți cei trei conducători auto au rămas încarcerați în vehiculele pe care le pilotau.

foto: MIRACOL – soferul aflat in autoutilitara Logan, incendiata in urma accidentului, arsa pana la fier, a scapat TEAFAR!

La fața locului s-au deplasat poliția rutieră și lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență competenți teritorial, care au luat măsuri pentru salvarea de vieți omenești, limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situații mai grave, fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor.

ACTUALIZARE 2

Din informatiile de la fata locului, cel putin doua persoane au decedat. Soferul din autovehiculul Logan a scapat teafar. Unul dintre autotrenuri este inmatriculat in judetul Maramures.

CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL?

Din primele constatari, soferul unui atuotren care circula dinspre Valcele spre Apahida, a patruns pe contrasens, intrand in coliziune frontala cu un alt autotren, care circula din sens opus. In spatele unuia din cele doua autotrenuri se afla o autoutilitara. Soferul acesteia nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de vehiculul aflat in fata sa, intrand in coliziune cu acesta. In urma impactului, cele trei autovehicule au fost avariate si incendiate.

Soferul de pe autoutilitara a declarat ca unul dintre tiruri ar fi avut explozie de cauciuc. Martori oculari spun ca in cele doua autotrenuri se aflau doar soferii, trupurile lor fiind carbonizate in urma incendiului care a cuprins autovehiculele.

CIRCULATIA PARALIZATA

Traficul autovehiculelor in zona a fost complet blocat mai multe ore. Dupa efectuarea cercetarilor de catre politisti, acesta a fost reluat pe un singur fir. La ora 20.30 autovehiculele circulau inca alternativ pe centura.

ULTIMA ORA

Soferul unuia dintre autotrenurile implicate in accident era din Gherla.

video: StirideCluj.ro

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns