taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
fotbal baia mare atletic olimpia gherla

Încă o victorie pentru echipa feminină de fotbal Atletic Olimpia Gherla, la Baia Mare – VIDEO

După patru meciuri jucate, echipa feminină de fotbal Atletic Olimpia Gherla stă cu mândrie pe primul loc al clasamentului din liga III, seria 2.

Duminică s-a jucat în deplasare, de la ora 11, pe terenul Topitorul Ferneziu, meciul cu ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

A fost o partidă grea, jucată pe un teren dificil, dar mobilizarea a fost exemplară de partea fetelor noastre, care și-au adjudecat o victorie meritată.

fotbal baia mare atletic olimpia gherla

Jocul a fost dominat la început de gazde, care au avut primele trei ocazii. Iușan a fost cea care a deschis scorul pentru Atletic Olimpia. După două ocazii ratate, dintre care una singură cu portarul, băimărencele au reușit egalarea, astfel că prima repriză s-a încheiat la egalitate, 1-1.

fotbal baia mare atletic olimpia gherla

Fetele au intrat bine motivate pe teren în repriza secundă, iar în primele 20 de minute au dus scorul la 4-1, cu goluri marcate de Iușan, Mureșan și Manciu. A urmat o accidentare a Alexandrei Iușan, iar apoi, un gol pe contraatac al gazdelor,  pe fondul unei greșeli în apărare. De menționat și faptul că adversarele au ratat un penalty. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-2 pentru Atletic Olimpia.

fotbal baia mare atletic olimpia gherla

Partida a fost arbitrată la centru de Kemenes Norbert – Baia Mare, cu asistenții Lar Daniel Ștefan – Baia Mare și
Mureșan Cristian Gheorghe – Cavnic.

În aceeași etapă, tot duminică, Academia de Fotbal şi Tenis Măgura a învins cu 10 – 0 Juventus Timișoara.

Pentru data de 25 aprilie este programat acasă meciul dintre Atletic Olimpia Gherla și Juventus Timișoara, iar pe 1 mai, partida restantă cu Academia de Fotbal și Tenis Măgura Cisnădie, derbyul campionatului.

Cu 12 puncte, Atletic Olimpia Gherla se menține pe primul loc în clasamentul seriei, urmată de Academia Măgura Cisnădie, cu 9 puncte și Fotbal Feminin Baia Mare, cu 6 puncte.

video în continuare – imagini din timpul jocului și declarații la final

reporter Alin Boțioc

sus(23)jos(2)

Lasă un răspuns