ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
fotbal atletic olimpia gherla dream team bucuresti

Victorie nesperată pentru echipa feminină de fotbal Atletic Olimpia Gherla, în meciul cu Dream Team București

Vremea însorită și caldă a adus spectatori la meciul de duminică dintre echipa locală Atletic Olimpia Gherla și ACS Dream Team București, în prima etapă a campionatului feminin de fotbal din liga a II-a. A fost ca la meciurile mari, cu valuri făcute de galerie, cu trăiri intense și cu o susținere care a dat roade.

Partida s-a jucat de la ora 11 și a adus o victorie nesperată pentru gazde. Prima repriză a fost echilibrată, dar cu șanse de gol pentru ambele formații. Emoții mari au fost în momentul în care adversarele au trimis balonul milimetric pe lângă poarta apărată de Iulia Mera.

Primul gol al meciului a venit spre finalul partidei, marcat de Andrada Maciu. La scurt timp, Dream Team a egalat, prin Isabela Ilie,  dar Ioana Crișan a obținut un penalty în careul advers, iar Alexandra Iușan a înscris fără probleme, stabilind scorul final, 2-1.

fotbal atletic olimpia gherla

foto: Claudiu Capră

„Nu ne așteptam la victorie, la un meci cu o echipă care s-a luptat la baraj pentru a avansa în liga I. Am reușit să ne demonstrăm că putem mai mult. Sigur, mai e mult de muncă, greul abia de acum începe, suntem perfect conștiente, dar nu lăsăm garda jos”, a declarat Iulia Mera, căpitanul echipei.

Pe teren au intrat duminică trei jucătoare noi. Este vorba despre Denisa Năznean și Andrada Hosu de la Tg. Mureș, care au făcut doar un singur antrenament până acum cu fetele din Gherla și Iustina Ciobanu, de la Olimpia Cluj.

Atletic Olimpia Gherla va juca următorul meci tot acasă, cu ACS Atletic Drobeta, după ce Politehnica Timișoara s-a retras din campionat. Tot duminică, Atletic Drobeta a învins Academia de Fotbal și Tenis Măgura Cisnădie cu 1-0. În aceeași etapă, Athletic CS United Bihor a bătut măr Olimpic Star Cluj, cu 7-1.

„N-o să fie un sezon ușor, dar munca de echipa poate să bată orice, putem învinge. Multumim celor care au fost alături de noi și celor care au făcut donații pentru Vladimir, băiețelul bolnav din Gherla”, a mai transmis Iulia Mera.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns