hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

alexandru marton bogdan suru k1 brasov

Victorie în ring pentru Alexandru Marton la gala APP Fight Night 01 de la Brașov

O nouă și frumoasă victorie pentru sportul gherlean vine de la Brașov, unde Alexandru Marton a câștigat meciul de kickbox cu bistrițeanul Bogdan Suru.

Gala de kickbox APP Fight Night 01 s-a desfășurat luni, la hotelul Lux Divina din Brașov, în organizarea promotorului Alin Pricopie și a cuprins 14 meciuri spectaculoase și echilibrate.

În deschiderea galei au luptat doi debutanți, apoi a urmat piramidă la 67 kg, care a fost foarte disputată, câștigată de luptătorul constănțean Mădălin Crăciuniță de la Keru Kento. Nume mari că și Ivan Naccari, Amasio Paraschiv, Ostroveanu, Nino au ridicat sala în picioare – un public de peste 1.200 spectatori, care au plătit un bilet cuprins între 50 lei și 250 lei.

Clubul Firekick-boxing din Gherla a fost reprezentat de Alexandru Marton „The Stratton”, de 27 de ani, care a intrat în lupta la meciul cu numărul 6, câștigat după trei runde nu foarte spectaculoase, dar inteligente. „Urmează alte trei meciuri pentru Alexandru și nu am vrut să apară accidentări”, a explicat antrenorul Paul Florean. „Am ales această abordare împotriva luptătorului bistrițean Bogdan Suru de la Profesional Fight Bistrița, condus de Ionel Burduhos, deoarece cunoșteam bine situația pregătirii fizice a adversarului și ne așteptăm să cedeze fizic din a două rundă. Decizia a fost de 3-0 în favoarea noastră. O super gală, organizată foarte bine de către Alin Pricopie, pe care îl felicit. Mulțumim Pro Nutrition pentru implicarea în pregătirea noastră, mulțumim gherlenilor și nu numai, oamenilor care ne susțin în proiectele noastre sportive”, a mai spus Florean.

alexandru marton bogdan suru k1 brasov

sus(7)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns