ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
fotbal gol poarta plasa balon minge

Victorie categorică pentru Atletic Olimpia la meciul cu Viitorul Gârbău

În cadrul etapei a 19-a a ligii a IV-a, echipa Atletic Olimpia a primit sâmbătă de la ora 11 vizita ultimei clasate în ierarhia AJF Cluj, Viitorul Gîrbău.

După un joc dominat de la un capăt la altul, elevii antrenorului Vlad Dani au câştigat categoric, cu scorul de 4-0 (1-0). Un rezultat normal, dacă avem în vedere diferenţa de valoare dintre cele două formaţii.

Pentru învingători au înscris Paul Tetean, Alex Bochiş şi Alex Stan, ultimul cu două reuşite.

De apreciat gestul caritabil al clubului Atletic Olimpia de a amenaja în timpul întâlnirii cu Viitorul Gîrbău a unei urne cu donații pentru ajutorarea unei tinere, Eliza, grav bolnavă, care are urgent nevoie de un tratament scump.

Tot în cadrul etapei din weekend, Unirea Iclod nu a reuşit decât un 0-0 în deplasarea cu Viitorul Viişoara. Oarecum este o surpriză, dar trebuie să ţinem seama de evoluţiile bune ale gazdelor pe teren propriu.

În etapa următoare, Atletic Olimpia are pe 23 aprilie o deplasare grea la liderul clasamentului, Supporter 2.0, Cluj-Napoca, grupare cu pretenţii de câştigarea ligii a IV-a şi avansare.

Szekely Csaba

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns